Arctic Horse Race 2021

Kansainvälisesti tunnettu Arctic Horse Race -ravikilpailu on yksi maailman pohjoisimman ympäri vuoden ravikilpailuja järjestävän Mäntyvaaran raviradan kauden päätapahtuma, joka järjestetään vuosittain alkutalvesta. 2021 vuonna tapahtuma on 4.12. Koko perheen päivätapahtuma laittaa päivän käyntiin klo 12, ravit ovat jatkumo klo 15 ja kilpailujen jälkeen juhlitaan noin klo 21:30 aina klo 02:00 asti.

Tapahtumasta on vuosien varrella muodostunut yksi talvikauden suosituimmista ravitapahtumista, jossa yleisömäärä on parhaimmillaan noin 2620 hengen tasolle. Raviradan viihtyisät ympäristö ja erinomainen näkyvyys koko rata-alueelle sekä ainutlaatuinen tunnelma houkuttelevat raviurheilun ystäviä ja ammattilaisia läheltä ja kaukaa. Päätapahtuman luonteeseen kuuluu erityiset Ice King ja Heat King lähdöt, joiden voittajat palkitaan erityisillä palkinnoilla. Vuonna 2021 nähdään historian ensimmäinen Arctic Pony King- lähtö!

Ravien jälkeen ilta jatkuu vielä iltatapahtuman merkeissä, missä The Bilebändi esiintyy.

Toivotamme kaikki raviurheilun ystävät tervetulleiksi vuoden 2021 Arctic Horse Race -vauhtijuhlaan seuraamaan huippuraviurheilua
ja nauttimaan upeasta tunnelmasta . Viihtyisää raviviikonloppua!7

 

Lisää tietoa löydät tapahtuman omilta nettisivuilta, Arctic Horse Race – Raviurheilua Suomen huipulta!

Liput löydät tältä Rovaniemen raviradan verkkosivulta, sivun oikeasta reunasta ”Osta lippuja”- painikkeesta.

SÄHKÖINEN KÄSIOHJELMA RAVEIHIN: TÄSTÄ