Räväkkä ravitapahtuma Magic Monday rantautuu Lapin ja koko valtakunnan pääradoille, kun maanantain r

Vauhdikkaan ravitapahtuman ensimmäinen lähtö starttaa kello 18:15, ja illan kaikki lähdöt saksataan Rovaniemen rataparin Vermon kanssa – tiedossa on nopeatempoinen ja viihdyttävä ravi-ilta. Radallakin nähtävä TotoTV:n Magic Monday-studio alkaa kello 18.

Toto65-peli käynnistyy Rovaniemen neljännestä lähdöstä, joka starttaa kello 19:35. Katsomossa tapahtumien keskipisteenä toimii ravintola Mäntyhovi. Tarjolla on maukasta maanantai-illallista – ja muista, että Rovaniemen raveissa herkutellaan nyt myös aidoilla Siipiweikkojen hot wingseillä! Tiedustele omaa pöytäpaikkaasi jo ennakkoon numerosta 020-779 2299.

Rovaniemen lähdöissä riittää nähtävää alusta loppuun asti. Toisessa lähdössä tekee comebackin radoille tappioton Confident Hoss. Sukuruuna aloitti uransa Timo Nurmoksen käsistä kolmella vakuuttavalla voitolla. Nyt alla on kahden ja puolen vuoden hiljaiselo ja edessä debyytti Petteri Joen väreistä.

Mielenkiintoisten Toto65-kohteiden kuumat nimet ovat mahtava Malkkin, paluuta tekevä vauhdikas italialainen Tuffetto Jet ja seitsemättä peräkkäistä voittoaan hakeva Like a Boeing.

Lisätiedot: rovaniemenravirata.fi.

Raviurheilua valtakunnan huipulta – tervetuloa Mäntyvaaraan!