Tapahtumat

Tapahtumat

Mäntyvaarassa tapahtuu ympäri vuoden.

Ravien lisäksi Mäntyvaara tarjoaa toimivat puitteet tapahtumille jokaisena vuodenaikana. Mäntyvaarassa voi seurata esimerkiksi Arctic Lapland Rallyn erikoiskoetta tammikuussa ja Poro Cup- osakilpailua helmikuussa. Kesäkuussa 2020 Mäntyvaarassa järjestetään kansainvälinen koiranäyttely, ja se toimii vuonna 2020 Rovaniemellä järjestettävä Jukolan viestin tapahtumapaikkana.

Palvelut tapahtumavieraille

Mäntyvaaraan pääsee parhaiten omalla autolla ja pysäköintitilaa on runsaasti. Kahvio- ja ravintolapalvelut ovat yleisön käytettävissä tapahtumien aikana. Pääkatsomon kahviosta saa pullaa, kahvia, voileipiä ja virvokkeita. Katsomon kaupunginpuoleisessa päädyssä on myös grilli, jossa maksuksi käy vain käteinen. Sisäkatsomon yhteydessä olevassa ravintola Mäntyhovissa on A-oikeudet ja 164 asiakaspaikkaa.

Etsitkö paikkaa omalle tapahtumallesi?

Mäntyvaaran ravikeskuksen alue soveltuu erittäin hyvin erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen.
– myös suurten yleisötapahtumien, kuten konserttien ja moottoriurheilutapahtumien. Tapahtumapaikka voi olla joko ulkotiloissa tai ravikatsomon sisätiloissa. Ravikatsomon tilat sopivat hyvin esimerkiksi näyttelyihin ja juhlatilaisuuksiin. Mäntyvaaran amfiteatterimainen ulkokatsomo ja sen takana aukeava vaaramaisema ovat ainutlaatuisia suomessa. Tiloja voidaan muokata ja jakaa asiakkaan ja tilaisuuden tarpeiden mukaan.

Kysy lisää: [email protected]