Ravit

Maaliskuun toinen ravikierros

Mäntyvaarassa ravataan jälleen — toukokuun toinen ravikierros polkaistaan käyntiin sunnuntaina 30.5. klo 13. Ravipäivä käsittää  12 jännittävää ToTo-ravilähtöä, joista yksi on lämminveristen Montèn Nordic Cupin osakisa. Lisäksi areenalle astuvat naisvoimat, sillä Mäntyvaarassa ratkotaan suomenhevosten, sekä lämminveristen tammalähdöt.

 

Meillä on ilo ilmoittaa, että saamme ottaa yleisön paikan päälle! Raveja voi seurata Mäntyvaarassa ulkona, vessoihin on vapaa pääsy. Grilli palvelee ylätasanteella. Varikon puolella herkutellaan kahvion ja grillin antimilla.

Sähköiseen käsiohjelmaan pääset käsiksi TÄSTÄ!

Lämpimästi tervetuloa Mäntyvaaraan hevosvoimien pariin!

Äitienpäiväravit

Sunnuntaina 9.5. Mäntyvaaran kaviouralla ravataan äitienpäiväravit klo 18.00 alkaen. Päivä käsittää 12 jännittävää toto-lähtöä, sekä koelähdön.

Ota haltuun raviradan sosiaalisen median kanavat, Facebook & Instagram , nimittäin Facebook-live pyörähtää jälleen käyntiin ennen ravien alkua ja Instagramin puolelta löydät tunnelmia rataportin laidalta!

Ravien sähköiseen käsiohjelmaan pääset TÄSTÄ!

Raveja voi seurata ilmaiseksi osoitteessa www.veikkaus.fi. Raveihin ei pääse yleisöä.

 

Kauden avaus 19.3.2021

Rovaniemen ravikausi käynnistyy päivämääräällä 19.3. Mäntyvaaran hulppeissa maisemissa. Ravit tarjoilevat 10 jännittävää ToTo-lähtöä, sekä tunnelmia varikkoalueelta Facebookin livelähetyksen välityksellä osoitteessa www.facebook.com/mantyvaaranravirata . Seuraa ravitapahtumia myös instagramista, @mantyvaaranravit .

Sähköiseen käsiohjelmaan pääset TÄSTÄ.

Ravien yhteydessä muistetaan vuoden 2020 menestyneimpiä Pohjoisen ravialueella vaikuttavia raviurheilijoita!

Muistutamme pitämään kiinni turvaväleistä, sekä noudattamaan annettuja säädöksiä vallitsevan maailmantilanteen vuoksi. Sisäänkirjoitukseen päästetään vain yksi henkilö kerrallaan ja kahviosta saa syötävät ja juotavat Take Away- tyyliin. Ruokana maistuva kinkkukiusaus hintaan 10€/annos. Tästäpä vaikka maukkaat matkaeväät kotimatkalle! Grilli palvelee normaalisti varikkoalueella.

Arctic Horse Race – 5.12. kello 16.00 – kilpailut juostaan ilman yleisöä

Tule seuraamaan radan omaa lähetystä kello 15.45 alkaen, kun Lauri Jääskeläinen, Tapio Hoikka ja Antti Pylkkänen käyvät yhdessä Toto75-kohteet läpi pregame-osiossa.

Marraskuussa ravataan – sunnuntainen koitos

15.11. ravataan Mäntyvaarassa kauden toiseksi viimeisen ravit. Ravit käsittävät yhdeksän vauhdikasta ravilähtöä, joista yksi on nuorten ohjastajien mittelö. Kuka vie kiertopalkinnon kotiinsa?

Mäntyhovin maistuvaa kotiruokaa on saatavilla myös tallikahviosta.

Ruokaa saa halutessaan myös kotipakettiin, hintaan 10€, tässä oiva vinkki vaikka matkaevääksi tai seuraavan päivän lounaaksi!

Lämpimästi tervetuloa Mäntyvaaraan!

MÄNTYVAARAN MAGIC MONDAY-RAVIT 2.11. SIIRRETÄÄN OULUUN

Rataolosuhteiden vuoksi Rovaniemen Magic Monday-ravit siirretään Oulun Äimärautiolle.

Rataolosuhteet Mäntyvaarassa eivät ole turvalliset kovan vesisateen vuoksi.
 
Alkamisaika pysyy samana, lähtö 1 ravataan 18:39.
 
Lisätietoa: 040 1835338 / Sari Jauhojärvi & 040 5615126 / Nelli Lindholm

 

Mäntyvaarassa ravataan jälleen 9.10.2020. Tervetuloa!

Ravit pyörähtävät käyntiin lähdöllä, joka starttaa aloittelevien suomenhevosten paikallislähdöllä klo. 16:50. Päivä jatkuu koe- ja opetuslähdöllä, jonka jälkeen areenan valtaavat kahden lähdön voimin shetlanninponit. Ensimmäinen lähtö starttaa klo. 18:15.

Raveihin on ilmainen sisäänpääsy.

Ravintola Mäntyhovi tarjoilee maittavan ruuan; lohikiusaus kera salaatin, leivän ja ruokajuoman yhteishintaan 10€. Tervetuloa nauttimaan! Ruokaa saatavilla myös tallikahviosta, varikolta.

Matkaevästä kotimatkalle?

Uutena palveluna on 6.7.20 alkaen mahdollista ostaa Mäntyhovin maukasta ruokaa mukaan esimerkiksi kotimatkalle, kätevässä matkapaketissa! Tämä on mahtava vaihtoehto, esimerkiksi grilliruuan tai eväsleipien tilalle!

Ruokaa on saatavana nyt myös tallikahviosta.

Tervetuloa Mäntyvaaraan raveihin Sunnuntaina 6.9.2020.

Ravit alkavat klo. 16.15. Koelähtö juostaan klo. 15.00 ja ensimmäinen ponilähtö menee 15.30.

Ravit ovat ilmaisravit.

Ravintola Mäntyhovista saatavilla Uunilohta, kasviksia ja perunamuusia, hintaan 15€.  Tallikahviosta puolestaan saatavana Savuporokiusausta, hintaan 10€. Hintaan kuuluu leipä, levite, salaatti ja ruokajuoma (mehu, vesi).

Ravintola Mäntyhovissa on 128 anniskelupaikkaa, lisäksi pystypubissa on 230 asiakaspaikkaa. Anniskelualueeseen kuuluu lisäksi terassi, jossa 100 asiakaspaikkaa. Koronarajoituksista johtuen on pystypubi kiinni!

Matkaevästä kotimatkalle?

Uutena palveluna on 6.7.20 alkaen mahdollista ostaa Mäntyhovin maukasta ruokaa mukaan esimerkiksi kotimatkalle, kätevässä matkapaketissa! Tämä on mahtava vaihtoehto, esimerkiksi grilliruuan tai eväsleipien tilalle!

Ruokaa on saatavana nyt myös tallikahviosta.